|
Tweet |
Ziyaretlerde, esnafların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Günaltay , vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dinledi.Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Subhan Günaltay, pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti.
Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Günaltay , “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
Yunak’ta gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Günaltay , “Elbette her seçim çok önemli, ancak bu seçim tarihin dönüm noktasında bulunduğumuz önemli bir anın hasebiyle diğer seçimlerden çok daha önemli. 21 yılda gerçekleştirdiğimiz devrim niteliğindeki hizmetlerimizde Türkiye Yüzyılı'nın temellerini attık.” dedi.
HABER / ALİ ÜNLÜ